Cem Öğretir ile İletişim Sertifika Programı (CANLI DERS)

EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURULAR KONTENJANLAR İLE SINIRLIDIR. ACELE EDİN!

• Planlanan Eğitim Ücreti: 1700,00 TL

CEM ÖĞRETİR İLE İLETİŞİM AKADEMİSİ

Kariyer ve geleceğin için ilk adımları atmanın zamanı gelmedi mi ? Kişisel gelişimine fayda sağlamak , farkındalık ve becerilerini geliştirmek , Nefesini kontrol edebilmek , Zamanın değerini daha iyi anlayabilmek , Resmi bir mülakatta veya görüşmede daha faydalı iletişim ve etkileşim kurabilmek , Kendini bir adım öne çıkartmak ve kişisel gelişimine fayda sağlamak istiyorsan bu programa katılmalısın.

Eğitim Tamamen Canlı Ortamda Gerçekeleşecektir , Sesli ve Görüntülü Soru sorma imkanı sağlayacaksınız.

Canlı Ders, 3 Hafta her Çarşamba  21:30-23:30 arasında gerçekleşmektedir. (Kontenjan 100 kişidir.)

İLAN EDİLECEKTİR.

* Eğitimcinin Canlı yayını sebebi ile dersler geç başlamaktadır.

Eğitim Sonunda Ödev gönderimi ve Proje ile değerlendirme gerçekleşecektir.
Eğitim atölye formatında gerçekleşeceğinden kursiyerlerin kameraları açık şekilde katılmaları beklenmektedir.
Eğitim sürecinde paylaşımlar “bulut” ortamında yapılacaktır; bulut ortamında çalışma için ihtiyaç duyanlarla ayrıca oryantasyon çalışması yapılacaktır.

Eğitim içeriği :

-Ses ve söyleyiş yanlışlarının düzeltilmesi
-Sesin etkili bir düzeye ulaştırılabilmesi
-Sesin doğru kullanımı
-Diksiyon
-İmaj yönetimi
-Etkili Türkçe
-Karşılıklı konuşmalar
-Topluluk önünde yapılan konuşmalar
-Stres ve zaman yönetimi
-Hazırlıksız konuşmalar
-Konuşmada vücut dilinin rahat kullanımı
-Dilin renklerinin, boyutlarının, gücünün bilincine varma ve geliştirme
-Kişilerin özbenlik ve yaratıcı özelliklerinin ortaya çıkarılması
-Kişiler ya da topluluklarla kurulması gereken iletişimin güçlendirilmesi
-Hayaller, düşünceler, dil ve davranışlar arasındaki bağlantı
-Günlük yaşantıda sık sık karşılaştığımız iletişim kazalarından kurtulmanın yolları
-Dil ve iletişim becerileri

Eğitimci :  Cem Öğretir

İlk iş deneyimini 1995'te Show TV'de başlayıp Mehmet Ali Birand'in 32. Gün ekibinde yer alarak gerçekleştirdi. 1999 yılında Show TVden ayrılıp Star TV'ye geçti. 2000 yılında Uğur Dündar'ın gelmesine rağmen Star TV'den ayrılarak CNN Türk'e geçti. CNN Türk haber merkezinde editör ve sunuculuk yapmıştır. 2005 yılında CNN Türk'ten ayrılıp Dialog Anlatım İletişim'de ve İletişim Akademisi'nde [1] sunuculuk dersleri vermektedir. 2008 yılında kısa bir süre Fatih Altaylı'nın teklifi üzerinde Kanal 1'e geçti ve bu kanaldan ayrıldı. Daha sonra Erdoğan Aktaş'ın ekibinde yer alan Öğretir, Habertürk'te Gün Ortası haberlerini sundu. Aktaş'ın atv ve a Haber'e geçmesiyle birlikte, Öğretir de 10 Ağustos 2009'dan beri atv'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaktadır. 2012 yılında Burç Kolejinde Ayrıca Burç Koleji bünyesinde Sunuculuk ve Diksiyon Kulübü dersleri vermiştir.

ÖNEMLİ NOT:
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ SADECE SERTİFİKALANDIRMA HİZMETİ YAPMAKTADIR.
BU PROGRAM MESLEKİ GELİŞİM AMAÇLIDIR, KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VEYA ÜNVAN VERMEZ!

SÜREÇ HAKKINDA:

• İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı sertifika elde edebileceğiniz kişisel ve mesleki gelişim programıdır.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitim başlangıç tarihinde kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Eğitim programı sayfanın başında yer alan tarih itibariyle başlayacaktır.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" e devlet üzerinden verilecektir. Ayrıca fiziki bir sertifika gönderimi yapılmayacaktır!
  • Sertifika, eğitim bitiş tarihinden sonraki 10 iş günü içerisinde e devlet e yansıtılacaktır.

BAŞVURU HAKKINDA:

• Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.
  • Bir dönemde en fazla 3 Eğitim programına aynı anda katılabilirsiniz. (Sıkça Sorulan Soru)
  • Türkiye'nin neresinde olursanız olun uzaktan eğitim sertifika programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvurusu olmayan adayların kayıtları kabul edilmemektedir.
  • Kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini aşağıda yer alan banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemi sonrasında dekont, makbuz ya da ekran görüntüsünü 0549 860 00 34 iletişim numarasına whatsapp üzerinden iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemi sırasında açıklama kısmına "Ad, Soyad, TC Kimlik No ve Eğitim Adı" yazılmalıdır.
  • Ödeme esnasında alıcı adı / hesap sahibi kısmına "İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (Sığdığı kadar yazınız.)" yazdığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

SERTİFİKA ÖRNEĞİ

İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Sertifika Örneği