Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı

ÖNEMLİ! Ödeme Yapmadan Önce Mutlaka BAŞVURU Yapmayı Unutmayınız!
SON BAŞVURU TARİHİNE KALAN SÜRE

EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURULAR KONTENJANLAR İLE SINIRLIDIR. ACELE EDİN!

• GÜNCEL EĞİTİM TAKVİMİ
  • SON BAŞVURU TARİHİ: 22 MART 2024,CUMA (17:00)
  • Eğitim Tarihleri: 25 Mart - 22 Nisan 2024
  • Sınav Tarihleri: 20 Nisan - 25 Nisan 2024
  • Eğitim Süresi: 1 Ay
  • Eğitim Saati: 75 ders saatinden oluşmaktadır.
  • Eğitim Ücreti: 1700,00 TL

Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı

Eğiticinin eğitimi, eğitmenlerin eğitim ve öğretim yöntemlerini, tekniklerini ve materyallerini kullanabilmeleri için gerekli olan bilgi ve becerileri kazanmalarını amaçlar. Eğitmen eğitimi, eğitmenlerin öğrenme teorileri, öğrenme stilleri, öğrenme problemleri, öğrenme ortamları, öğrenme becerileri, değerler eğitimi gibi konular hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlar. Ayrıca eğitmenler, öğrenme ortamlarının tasarlanması, öğrenme materyallerinin hazırlanması, öğrenme etkinliklerinin planlanması, ölçme ve değerlendirme yöntemleri gibi konularda uzmanlaşırlar.  Eğiticinin Eğitimi programı bir alanda uzmanlaşarak o alana  yönelik eğitimler vermek için zorunludur. (Örneğin İlk Yardım,Trafik Seminerleri)

Eğitim İçeriği

•EĞİTİM VE ÖĞRETİM BİLGİSİ
•EĞİTİM VE ÖĞRETİMİN SAĞLANMASI
•İLETİŞİM VE ETKİLEŞİM
•ÖZGÜVEN VE STRES
•ÖĞRETİME HAZIRLIK
•SUNU HAZIRLANMASI VE SUNUM YAPILMASI
•YETİŞKİN EĞİTİMİ (ANDROGOJİ)
•EĞİTİM TEKNOLOJİSİ-TEKNOLOJİK ÖĞRETİM
•ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
•EĞİTİM YÖNETİMİ

Program Kazanımları

Eğitim sonrasında elde edeceğiniz belgeniz ile kişisel ve mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Hazırlanan bu eğitim sayesinde kariyerinizi daha başarılı bir noktaya taşımanız muhtemeldir.

• Yetişkin eğitiminin temel özelliklerini kavrama,
  • Eğitim süreci ve kurum içinde etkili iletişim kurma,
  • Kurum içi belirlenen bir konuda eğitimi planlama,
  • Planlanan eğitimi uygulamalı olarak yürütme,
  • Uygun sunu tekniklerini kullanma,
  • Eğitimin amacına uygun görsel ve işitsel materyaller geliştirme,
  • Katılımcıların öğrenme stillerine uygun öğretim model ve yöntemlerini kullanma,
  • Yapılan eğitimi uygun ölçme araç ve yöntemleri ile değerlendirme,
  • Yapılan eğitimin etkililiği ve verimliliği hakkında geri bildirim sağlama,
  • Tüm süreci kurumun hedefleri doğrultusunda raporlayabilme becerilerine sahip olacaklardır.

Kimler Katılabilir

Kişisel ve Mesleki Gelişim ile ilgilenen tüm sektör çalışanları ve öğrencileri programa katılım sağlayabilmektedir.

ÖNEMLİ NOT:
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ SADECE SERTİFİKALANDIRMA HİZMETİ YAPMAKTADIR.
BU PROGRAM MESLEKİ GELİŞİM AMAÇLIDIR, KESİNLİKLE İŞ GARANTİSİ VEYA ÜNVAN VERMEZ!

SÜREÇ HAKKINDA:

• İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı sertifika elde edebileceğiniz kişisel ve mesleki gelişim programıdır.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Dersleriniz Asenkron Eğitim Modeli ile Gerçekleşemektedir
  • Eğitim başlangıç tarihinde kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Eğitim programı sayfanın başında yer alan tarih itibariyle başlayacaktır.
  • Sınavlar internet üzerinden, Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" e devlet üzerinden verilecektir. Ayrıca fiziki bir sertifika gönderimi yapılmayacaktır!
  • Sertifika, eğitim bitiş tarihinden sonraki 10 iş günü içerisinde e devlet e yansıtılacaktır.

BAŞVURU HAKKINDA:

• Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.
  • Bir dönemde en fazla 3 Eğitim programına aynı anda katılabilirsiniz. (Sıkça Sorulan Soru)
  • Türkiye'nin neresinde olursanız olun uzaktan eğitim sertifika programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvurusu olmayan adayların kayıtları kabul edilmemektedir.
  • Kaydınızı internet üzerinden oluşturabilirsiniz.
  • Ödeme işlemini aşağıda yer alan banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemi sonrasında dekont, makbuz ya da ekran görüntüsünü 0549 860 00 34 iletişim numarasına whatsapp üzerinden iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödeme işlemi sırasında açıklama kısmına "Ad, Soyad, TC Kimlik No ve Eğitim Adı" yazılmalıdır.
  • Ödeme esnasında alıcı adı / hesap sahibi kısmına "İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (Sığdığı kadar yazınız.)" yazdığınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

Banka Adı : Halk Bankası
Hesap Sahibi : İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (Sığdığı kadar yazınız, kısaltma yapmayınız.)
Şube Adı/Kodu : Halk Bankası Beyazıt Şubesi / 820
Hesap No : 06200404
IBAN : TR87 0001 2009 8200 0006 2004 04

Açıklama kısmına; eğitim adını, adınızı ve soyadınız ile birlikte TC Numaranızı yazmalısınız.

ÖNEMLİ NOT:
BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ! LÜTFEN BAŞVURUNUZU YAPMADAN ÖNCE BİLGİLERİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ VE İADE TALEBİNDE BULUNMAYINIZ!

SERTİFİKA ÖRNEĞİ

İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Sertifika Örneği